Homeopathie

Waarom Klassieke Homeopathie ?

Waarom Homeopathie en vooral waarom de Klassieke : deze werking met de hoge potenties, werken zo mooi in het lichaam en zetten aan, geven het lichaam een prikkel, zodat het organisme zelf weer de aanmaak kan bewerken.homeopathie-hemorroides
Hoge potenties herstellen het evenwicht binnen het organisme, waardoor opname en assimilatie probleemloos verlopen en het lichaam gezonde weefsels kan voortbrengen. Iedere intelligente arts die handelt volgens de homeopathische wetten en het geneesmiddel voorschrijft op grond van gelijksoortigheid van symptomen zal merken dat het bovenstaande plaats vind. Bij genezing vindt confrontatie plaats van het  laatste symptoom, teruggaand in de klachten.
Genezing gaat van binnen naar buiten. Van een belangrijk orgaan naar een minder belangrijk orgaan. Van boven naar beneden!

Met homeopathie aan het werk gaan om andere mensen te helpen. Ik ben vooral gefascineerd met homeopathie door de vele positieve ervaringen.  Studie is een van de voorwaarde, omdat er steeds meer diepgaande processen opgelost moeten worden.  Vooral in de Psyche van de mens is het interessant om Homeopatisch een oplossing te vinden.  Depresieve en Suisidale gevoelens, daar zijn prachtige Homeopathisch werkende middelen voor.

Onze kinderen worden ook steeds gevoeliger, hooggevoelig, hoogbegaafd. Ook Autisme, Dyslectie ADHD en ADD daar ligt een hele grote uitdaging.  Hier zal ik een apparte rubriek over schrijven.

papier-peint-logo-homeopathie-medecine-alternative-vector-logotype

Algemene gegevens
Telefoonnummer: 072 53 14 322
Behandeling houdt een gesprek in, soms een voet massage om vooral te zien hoe de organen werken en waar de pijnen zich bevinden. In de klassieke homeopathie kijken wij vooral naar het totaal beeld en proberen de essentie te vinden van de diepere betekenis en het functioneren van lichaam en geest en het karakter.

De prijs bedraagt € 37.50 exclusief de homeopatische middelen.
Extra’s zijn mogelijk van 15€ tot 20€.

Kanker is een ziekte die zich onverwachts aandient, terwijl je het dikwijls niet in de gaten hebt, het is vaak chronisch, een ziekte wat steeds terug komt. De cel die zich afscheidt van de anderen cellen en een eigen leven gaat leiden in het lichaam.
Carcinosinum 15 T opgebouwd uit verschillende soorten tumoren is een compleet werkend Homeopatisch middel en heeft een breed en diepte werking op de vele soorten van kanker in het lichaam.
Carcinosinum werd door Jh Clarcke en William Boericke aan het begin van de 19e eeuw opnieuw onder de aandacht gebracht, sindsdien is er naar mijn mening te weinig mee geexpirimenteerd.
De gehele homeopathie word ten onrechte nog steeds door de Farmacie onderdrukt, omdat zij nog steeds het alleenrecht willen behouden en vooral de macht willen blijven uitoefenen. Geld is hier nog steeds het machtsmiddel.
Er zijn door artsen proeven mee gedaan, daarom word het steeds duidelijker dat het een middel is wat veel dieper zou werken dan men tot nog toe heeft aangetoond.
Tinus Smit heeft Carcinosinum zeker groot gemaakt in zijn “INSPIRING Homeopathie” en heel veel goede resultaten behaald. Op 1 april 2010 is hij helaas overleden.
Carcinosinum kent velen angsten, maar het vooral de grootste ANGST voor kanker.
Carcinosinum geneest op het emotionele en het mentale niveau, waar als de kanker zich in het lichaam manivesteert, het proces al heel lang aan de gang is. Wat is goed in het proces, Koorts is de eerste genezing, dus een griep zou je moeten durven krijgen en juist niet onderdrukken.
Griep is een reinigingsproces, waarin het lichaam zelf weer antistoffen aan gaat maken. Het
bewustwordingsproces word zo in gang gezet. Een sterker zelfbewustzijn. opkomen voor je zelf, liefde voor jezelf. Het delen met anderen is heel belangrijk als je naar de celstructuur kijkt, die een eigen leven gaat leiden, scheidt zich af van het grote geheel. Je ziet dat ook de kanker patient een eigen leven gaat leiden, staat meer op zichzelf. Als je dat gaat ontdekken en voelen is de eerste stap verbinden.

image

Carcinosinum maakt dit alles los. Het zwakke EGO word weer sterk.
Pijnen in de gewrichten en botten. Schouderpijn. Beursita. Slijmbeursontsteking. Hier ligt het genuanseerder en kan met heel veel verschillende factoren te maken hebben. Ten eerste kan het te maken hebben als men al jarenlang sterke uiteenlopende medicatie heeft toegediend gekregen. En er daardoor veel onderdrukt is in het lichaam. Zullen er vooral meerdere Homeopatische behandelingen moeten plaatsvinden. Om bij de kern te kunnen komen.
Botbreuken en zware kneuzingen, blessure na sporten, kunnen goed worden verholpen met Homeopathie en met veel resultaat.
Vitamine C
Ongeveer 60 % van alle vitamine C in het lichaam ligt opgeslagen in de skeletspieren.
Nieuw onderzoek dat is gepubliseerd in de American Journal, heeft aangetoond dat vitamine C ascorbaten mogelijk essencieel zijn voor een goede structuur en functie van de skeletspieren.
Vitamine D verminderd aantal valfracturen bij ouderen.
Vitamine D verbeterd glykemische controle bij diabetes type 2.
Vitamine B biedt uitkomst bij slaapstoornissen.
Magnesium effectief bij depressies.
Lichaams beweging geeft geheugen en leervermogen bij kinderen.
Doorbraak vitamine B, vertragen hersenkrimp bij Alzheimer.
Carotenoiden kunnen ALS, mogelijk voorkomen of vertragen.
Omega 3 geheugen en reactie.
Curcuma longa (specerij), remt gedragsproblemen en psychologische problemen bij Alzheimer.